Taxi Enschede

Schiphol Taxi Enschede

Snel van en naar luchthaven Schiphol? Reizen van deur tot deur? Dat kan met Schiphol Taxi A1. U hoeft de taxi  niet te delen met andere passagiers.

Schiphol Taxi Enschede A1 is een bedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week  tot Uw dienst saat.  Wij zijn gevestigd in Amersfoort en onderscheiden ons van andere taxi bedrijven door onze klantgerichte service, kwaliteit en scherpe prijzen.

Onze dienstverlening en services zijn gericht op Schipholvervoer. Dat is mogelijk door een flexibel inzetbaar wagenpark, bestaande uit personenauto’s en personenbussen die representatief zijn, comfortabel. wij bieden vaste prijzen van en naar Schiphol en Amsterdam.

Als u zomaar in een Schipholtaxi zou stappen op een standplaats voor een rit naar of van de luchthaven Schiphol weet u van te voren niet wat de kosten zijn, en u bent zeker een stuk duurder uit. De wettelijke maximum taxitarieven zitten ruim boven de twee euro per gereden kilometer. Daar bovenop komt nog eens een instap tarief en wachtgeld. Schiphol Taxi Enschede  is de goedkoopste taxibedrijf. Bij ons betaalt u voor een taxi naar Schiphol een vaste bedrag. Onze prijzen zijn tot 50% goedkoper.

Omdat de klant bij ons centraal staat, doen wij ons uiterste best om het de klanten naar de zin te maken. Wij bieden verschillende soorten Schipholtaxi’s aan om zoveel vervoersbehoeftes te kunnen voldoen. Schiphol Taxi A1 heeft taxi’s in eigen beheer en heeft zelf alle benodigde vergunningen om legaal taxivervoer te kunnen uitoefenen.

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op deze site; ook kunt u vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden omtrent uw vervoersvraag bij onze service afdeling. Neem contact met ons op via mail info@schipholtaxi-a1.nl of bel 033-8883652

Schiphol Taxi Enschede A1 is de goedkoopste taxibedrijf. Wij staan  garant voor service en kwaliteit, voor de zakelijke en de particuliere reiziger.

Schiphol taxi Enschede A1 wenst u een prettige reis!

Tarieven Enschede

Klik op het tarief om direct te reserveren.

Taxi van Enschede naar Amsterdam

EnkelRetour
1-4 personen € 235,00 € 470,00
5-8 personen € 298,00 € 598,00

Taxi van Enschede naar Schiphol

EnkelRetour
1-4 personen € 170,00 € 340,00
5-8 personen € 299,00 € 598,00